CE SPUN CLIENTII DESPRE NOI

TESTIMONIALE


Vă invităm să citiți ce spun o parte din clienții noștri despre noi, astfel încât să puteți afla mai multe despre modul în care ne-am câștigat locul prestigios în topul celor mai bune studiouri foto din București.

 • Sedinta foto Fine Art Bucuresti- Sedinte foto maternitate-Sedinta foto gravide bucuresti Ședința foto de maternitate a fost super! M-am bucurat de o experiență frumoasă alături de Lorena, o adevărată profesionistă, ce a acordat atenție fiecărui detaliu pentru ca pozele să fie perfecte! Recomand cu drag echipa Photoholix. Mulțumesc pentru amintirile frumoase!
  LIANA BARBALAU
 • Sedinta foto maternitate Bucuresti-Sedinta foto gravida Bucuresti Deși am pășit pragul studio-ului cu reticență după o experiență neplăcută cu un alt fotograf, în doar câteva momente ne-a cuprins o stare de bine. Piticul nostru de un an a fost fascinat atât de atmosferă, cât și de Lorena și de Antonio. Decorurile, de poveste! Mulțumim din suflet, de la mic la mare!
  CRISTINA DURNEAC
 • Sedinta foto maternitae Bucuresti-Sedinta foto gravida Bucuresti Lorena, sincere felicitări pentru ceea ce faci! A fost o experientă minunată, ne-am simțit foarte bine și asta se vede în orice moment capturat! Avem o serie de fotografii superbe și pentru asta îți mulțumim! Mai rar persoane dedicate în ceea ce fac! Te recomand cu tot dragul, 5★ și multe peste!
  IRINA SIMION
 • Pe Antonio l-am contactat cu foarte puțin timp înainte de botezul baiețelului nostru și am fost norocoși că a fost disponibil în ziua evenimentului. Am comunicat doar pe facebook detaliile legate de botez, urmând să ne vedem chiar în ziua respectivă. Am rămas impresionată de fotografiile realizate. Într-un timp atât de scurt (doar slujba de botez), a surprins toate emoțiile noastre pe care le-a transformat în amintiri pentru o viață. Fiecare fotografie este o artă! Îți multumim din suflet!! ❤   
  DEYU ANDREEA
 • Sedinta foto portret Bucuresti-Antonio Socea fotograf profesionist-Poze portret

  Lorena este o adevărată profesionistă decorul e super, atmosfera cozy. În concluzie, a fost o experiență minunată, recomand cu căldură!

   
  ANDRA DRAGHICI
 • Decoruri cu bun gust, atmosferă relaxată, foarte implicați Lorena și Antonio, dar mai ales foarte drăguți! Recomandăm cu drag!

   
  MIHAELA TUDOSE
 • Sedinta foto newborn Bucuresti-Sedinta foto nou-nascut Bucuresti

  Cea mai frumoasă experiență! Și cu burtica, și cu bebe! Răbdarea și profesionalismul se văd în toate fotografiile! THE BEST! Recomand cu mare drag!

  DENISA CIUFU
 • Recomand cu drag! Ședința foto a fost foarte relaxantă și nici nu ne-am dat seama când a trecut timpul deși eram foarte încordați la început. Fotografiile sunt peste așteptări. Mulțumim!

  IULIA PALADE
 • Sedinta foto maternitate Bucuresti-Sedinte foto gravide Bucuresti

  Mulțumim, Lorena. Ai reușit să surprinzi atâtea emoții, pe langă burtică. Ne-am simțit tare bine, fotografiile sunt minunate. Revenim în formula completă.

   
  GABRIELA GUSOI
 • Recomand cu toată încrederea și căldura Photoholix Studio! Antonio și Lorena sunt niște oameni calzi, frumoși și profesioniști, care nu au făcut doar niște fotografii, ci au surprins emoțiile bebelinei noastre în niște imagini perfecte. Cât despre decor, bebica noastră era fascinată de tot și era toată numai un zâmbet. Vă mulțumim din tot sufletul și cu siguranță vă voi recomanda mai departe pentru că sunteți foarte talentați!

   
  DOCHIA TANASE
 • Sedinta foto aniversa Bucuresti-Sedinta foto smash the cake Bucuresti

  Recomand cu drag Photoholix Studio! Am pășit la ei pentru o ședinta foto de Crăciun, trebuie să recunosc că îmi era destul de teamă de cum va decurge totul pentru că bebelina mea este destul de serioasă și nu oferă zâmbete persoanelor pe care nu le cunoaște. Surpriza a fost mare! Lorena și Antonio doi oameni frumoși, tineri, răbdători, calzi și profesioniști au reușit ! Mulțumim pentru tot, să ne vedem cu bine și la următoarele evenimente ce urmează.

  ALEXANDRA ZAMFIR
 • Pur și simplu minunat! Antonio, un om talentat și pasionat, vesel și spontan! Îți multumim că ne-ai fost alături și ai surprins toate momentele frumoase pentru cea mai specială zi!!

  MIRELA CURSARU
 • Pe lângă omul frumos cu care am interacționat acolo și energia bună, am dat de o persoană extrem de profi care ne-a dat încredere în noi! Avem poze atât de frumoase încat nu ne săturăm să ne uitam la ele. O experiența minunată cap coadă și cu siguranță ne vom revedea!

  ANDRA MANEA
 • Sedinta foto maternitate Bucuresti-Poze gravdie

  Cea mai bună alegere pentru ședința foto de maternitate! Totul a decurs atât de natural, relaxat, nu știm cănd a zburat timpul încercând să bifăm cât mai multe ținute și momente. Rezultatul este unul de excepție și se traduce în amintiri dragi sufletului și ochilor, bineînțeles. Multumesc, Lorena pentru răbdare, profesionalism și deschidere! 

  LAVINIA MIHAELA
 • Sedinta foto newborn Bucuresti-Sedinta foto nou-nascut Bucuresti

  Nu pot exprima în cuvinte frumusețea pozelor și tăria sentimentelor pe care ele le transmit, Lorena, ești minunată! Îți mulțumesc pentru originalitate, spontaneitate, atmosfera creată în timpul ședințelor foto și pentru modul în care ai surprins cele două evenimente importante din viata noastră. Recomand cu drag!

  DELIA GROZEA
 • Am avut o ședință foto de maternity la Photoholix Studio și a fost cea mai bună alegere. Suntem foarte mulțumiți de rezultat, Lorena a facut niște poze superbe și ne-am simțit foarte bine! Recomand cu mare drag!
  LAURA MAXIM