CE SPUN CLIENTII DESPRE NOI

TESTIMONIALE


Vă invităm să citiți ce spun o parte din clienții noștri despre noi, astfel încât să puteți afla mai multe despre modul în care ne-am câștigat locul prestigios în topul celor mai bune studiouri foto din București.

 • Pe lângă omul frumos cu care am interacționat acolo și energia bună, am dat de o persoană extrem de profi care ne-a dat încredere în noi! Avem poze atât de frumoase încat nu ne săturăm să ne uitam la ele. O experiența minunată cap coadă și cu siguranță ne vom revedea!

  ANDRA MANEA
 • Sedinta foto maternitate Bucuresti-Poze gravdie

  Cea mai bună alegere pentru ședința foto de maternitate! Totul a decurs atât de natural, relaxat, nu știm cănd a zburat timpul încercând să bifăm cât mai multe ținute și momente. Rezultatul este unul de excepție și se traduce în amintiri dragi sufletului și ochilor, bineînțeles. Multumesc, Lorena pentru răbdare, profesionalism și deschidere! 

  LAVINIA MIHAELA
 • Sedinta foto newborn Bucuresti-Sedinta foto nou-nascut Bucuresti

  Nu pot exprima în cuvinte frumusețea pozelor și tăria sentimentelor pe care ele le transmit, Lorena, ești minunată! Îți mulțumesc pentru originalitate, spontaneitate, atmosfera creată în timpul ședințelor foto și pentru modul în care ai surprins cele două evenimente importante din viata noastră. Recomand cu drag!

  DELIA GROZEA
 • Am avut o ședință foto de maternity la Photoholix Studio și a fost cea mai bună alegere. Suntem foarte mulțumiți de rezultat, Lorena a facut niște poze superbe și ne-am simțit foarte bine! Recomand cu mare drag!
  LAURA MAXIM
 • Sedinta foto Fine Art Bucuresti- Sedinte foto maternitate-Sedinta foto gravide bucuresti Ședința foto de maternitate a fost super! M-am bucurat de o experiență frumoasă alături de Lorena, o adevărată profesionistă, ce a acordat atenție fiecărui detaliu pentru ca pozele să fie perfecte! Recomand cu drag echipa Photoholix. Mulțumesc pentru amintirile frumoase!
  LIANA BARBALAU
 • Sedinta foto maternitae Bucuresti-Sedinta foto gravida Bucuresti Lorena, sincere felicitări pentru ceea ce faci! A fost o experientă minunată, ne-am simțit foarte bine și asta se vede în orice moment capturat! Avem o serie de fotografii superbe și pentru asta îți mulțumim! Mai rar persoane dedicate în ceea ce fac! Te recomand cu tot dragul, 5★ și multe peste!
  IRINA SIMION
 • Sedinta foto portret Bucuresti-Antonio Socea fotograf profesionist-Poze portret

  Lorena este o adevărată profesionistă decorul e super, atmosfera cozy. În concluzie, a fost o experiență minunată, recomand cu căldură!

   
  ANDRA DRAGHICI
 • Sedinta foto maternitate Bucuresti-Sedinte foto gravide Bucuresti

  Mulțumim, Lorena. Ai reușit să surprinzi atâtea emoții, pe langă burtică. Ne-am simțit tare bine, fotografiile sunt minunate. Revenim în formula completă.

   
  GABRIELA GUSOI
 • Sedinta foto newborn Bucuresti-Sedinta foto nou-nascut Bucuresti

  Cea mai frumoasă experiență! Și cu burtica, și cu bebe! Răbdarea și profesionalismul se văd în toate fotografiile! THE BEST! Recomand cu mare drag!

  DENISA CIUFU
 • Recomand cu drag! Ședința foto a fost foarte relaxantă și nici nu ne-am dat seama când a trecut timpul deși eram foarte încordați la început. Fotografiile sunt peste așteptări. Mulțumim!

  IULIA PALADE