Care este pretul unei sedinte foto?

Prețul diferă în funcție de ședința foto. Avem o pagină destinată pachetelor pentru sesiunile foto. Aici veți găsi toate detaliile legate de costuri, pachete și ce includ acestea.

Cand sa va contactez pentru a programa o sedinta foto?

Cel mai bine este să ne contactați folosind formularul CONTACT în momentul în care vă hotărâți să faceți sesiunea foto. Luați în calcul faptul că trebuie să ne contactați cu cel puțîn 2 săptămâni înainte. De asemenea, ședința foto de nou-născut se efectuează în primele 14 zile de viață și sesiunea se programează înainte de naștere. Pentru ședința foto de maternitate cel mai bun moment este în săptămânile 28-33.

Unde vor fi realizate sedintele foto?

Există mai multe variante pentru locația ședinței foto. 
Putem să realizăm sesiunea în studioul nostru, în căminul casei voastre, dacă va doriți o ședința foto de familie în stilul lifestyle, sau în natură, pentru cei care își doresc fotografii înconjurați de frumusețea naturii.
Pentru ședințele în natură este nevoie de o pregătire mai amplă, însă toate detaliile le putem stabili împreună.

Cat timp dureaza o sedinta foto?

 Ședința foto de familie, maternitate copii va dura în medie 1h-2h. Excepție este pentru ședința foto de nou-născut unde avem nevoie de mai mult timp, aproximativ 3h.

Cate fotografii vom primi de la sedinta foto?

După ședința foto vom face o selecție a fotografiilor, urmând ca voi să vă alegeți din această selecție cele pe care le doriți pentru editare. Numărul fotografiilor va fi în funcție de pachetul ales.

Cand si cum vom primi fotografiile??

Predarea fotografiilor se va face printr-o galerie online, la 20 de zile lucrătoare după sesiunea foto în format digital JPEG la rezoluția maximă disponibilă pentru varianta de print, precum și la o rezoluție optimizată pentru a putea fi postate pe social media sau trimise pe e-mail. Amintiți-vă doar că fișierele livrate sunt numai pentru folosinţa proprie, nu se pot modifică (digital sau în alt mod) și nu pot fi folosite pentru alt scop în afară celui personal (promovare a altor furnizori, publicitate, reclame, reviste sau site-uri de specialitate, etc) fără acordul nostru.

Putem primi fotografiile needitate? Dar cele in format RAW?

Fotografiile needitate nu le vom livra pentru că ținem foarte mult la calitatea pe care o oferim fiecărei ședințe în parte. NU predăm imagini în format RAW. 


Si daca pierdem fotografiile?

Pe o perioadă de 6 luni de la dată ședinței foto toate fotografiile vor fi păstrate de către noi şi le puteți solicită în cazul în care le veți pierde. Vă recomandăm să efectuați cel puțîn o copie de rezervă a tuturor imaginilor pe care le predăm.

Faceti numai fotografii de Studio?

Nu ne rezumăm doar la fotografia de studio. Ne plac și evenimentele, precum și sesiunile lifestyle, așa că fotografiem cu drag și alte evenimente din viață voastră.