fbpx

DESPRE NOI


Despre noi - fotografie maternitate, nou-nascut, copii, aniversara, familie bucuresti

AM PUTEA SA VA SPUNEM MULT MAI MULTE DESPRE NOI DAR NU VREM SA VA PLICTISIM

Formăm un cuplu de mai bine de 6 ani și atunci când ne-am cunoscut nici nu ne imaginam unde vom ajunge și ce drum ne va aștepta, și uite că am ajuns aici, unde ne-am dorit amândoi să fim.
Punem suflet în ceea ce facem, ne place, ne face fericiți și asta face ca totul să fie mai ușor. Ne bucurăm să fim cei care vă oferă amintiri. Este un privilegiu pentru noi atunci când cineva investește încredere în noi și ne consideră potriviți să le invadăm intimitatea și să surprindem momente importante din viață lor.


Lorena Oprea - Fotograf familie Bucuresti

Photographer

Lorena oprea

 

Călătoria mea ca și fotograf a început în urmă cu câțiva ani. La început mi-am dorit să învăț pentru mine, însă pe parcurs mi-am dat seama că îmi place foarte mult și mi-am propus să devin fotograf profesionist.

Am ales să mă specializez pe fotografia de studio. Ședințe foto de nou-născuți, bebeluși, maternitate sau familie, toate mă fac să îmi pun imaginația la treaba și să încerc să creez cadre pe care voi să le prețuiți.

Scopul meu este să vă ofer, pe lângă galeria cu fotografii, o experiență plăcută în studioul nostru de care să vă aduceți aminte cu drag!

Amintirile sunt foarte importante pentru mine, de aceea acord foarte multă atenție și implicare amintirilor voastre.Photographer

Antonio Socea

 

Îmi place să mă intitiulez “creator de amintiri” și fotografiez toate formele de dragoste (Fotografie de eveniment, ședințe foto de cuplu, familie și lifestyle). Motivul pentru care fotografiez aceste forme de dragoste este să creez amintiri unice și prețuite, care vor fi transmise generațiilor viitoare.

Îmi plac detaliile, îmi place să surprind momente reale, romantice, distractive și nu ultimul rând emoția, lucrul care nu poate fi explicat în cuvinte. Toate aceste lucruri m-au facut să mă îndragostesc de fotografia documentară.

Una dintre sursele mele majore de inspirație este călătoria. Cred că pământul este prea vast, divers și frumos să rămân într-un singur loc, de aceea îmi place să călătoresc.