DESPRE NOI


Despre noi - fotografie maternitate, nou-nascut, copii, aniversara, familie bucuresti

Formăm un cuplu de mai bine de 8 ani și atunci când ne-am cunoscut nici nu ne imaginam unde vom ajunge și ce drum ne va aștepta, și uite că am ajuns aici, unde ne-am dorit amândoi să fim.
Punem suflet în ceea ce facem, ne place, ne face fericiți și asta face ca totul să fie mai ușor. Ne bucurăm să fim cei care vă oferă amintiri. Este un privilegiu pentru noi atunci când cineva investește încredere în noi și ne consideră potriviți să le invadăm intimitatea și să surprindem momente importante din viață lor.


Lorena Oprea - Fotograf familie Bucuresti

Photographer

Lorena oprea

 

Călătoria mea ca și fotograf a început în urmă cu câțiva ani. La început mi-am dorit să învăț pentru mine, însă pe parcurs mi-am dat seama că îmi place foarte mult și mi-am propus să devin fotograf profesionist.

Am ales să mă specializez pe fotografia de studio. Ședințe foto de maternitate, nou-născut sau bebeluși, toate mă fac să îmi pun imaginația la treabă și să creez fotografii pe care voi să le prețuiți.

Scopul meu este să vă ofer, pe lângă galeria cu fotografii, o experiență plăcută în studioul nostru de care să vă aduceți aminte cu drag!

Amintirile sunt foarte importante pentru mine, de aceea acord foarte multă atenție și implicare amintirilor voastre.Photographer

Antonio Socea

Îmi place să fotografiez toate formele de dragoste (Fotografie de nuntă, ședințe foto de cuplu, familie și portret). Motivul pentru care fotografiez aceste forme de dragoste este să creez amintiri unice și prețuite, care vor fi transmise generațiilor viitoare.

Îmi plac detaliile, îmi place să surprind momente reale, romantice, distractive și nu ultimul rând emoția, lucrul care nu poate fi explicat în cuvinte. Toate aceste lucruri m-au facut să mă îndragostesc de fotografia documentară.

Atunci când fotografiez, îmi propun să surprind momente reale, emoții autentice și conexiunile cu cei dragi, în cel mai natural mod posibil.