ALBUME & PRINTURI


Credem în valoarea imprimării și am ajuns la concluzia că o fotografie nu există până când nu este printată și nu poate fi înlocuită de progresul tehnologic. Când fotografiile sunt printate, emoțiile revin la viață.

Albume foto de familie-Photoholix Studio-Albume foto

Scopul nostru principal este de a crea fotografii unice și captivante, menite să vă aducă bucurie și să păstreze amintirile aproape de voi.

În studioul nostru aveți posbilitatea să vedeți mai multe produse care pot fi achiziționate individual: albume, tablouri canvas, cutii cu fotografii cartonate, toate disponibile în diferite dimensiuni.

Cea mai bună modalitate pentru a păstra amintirile este să imprimați imaginile în varianta care vă identifică cel mai bine, veți alege caracteristicile produsului în funcție de preferințele și nevoile voastre.

Fiecare fotografie îți aduce aminte de un moment, uniunea lor spune o poveste, o poveste care trebuie păstrată într-un album foto ce va deveni gazda amintirilor voastre.

Vă puteți reîmprospăta emoțiile ori de câte ori doriți, doar deschideți albumul și răsfoiti paginile.

Motivul pentru care am decis să colaborăm cu cele mai bune laboratoare profesionale de printare este să creăm produse unice și de calitate. Avem grijă de toate etapele, de la post-producție, design, până la etapele de asamblare.

Albumele sunt piese unice, fiind lucrate manual de artizani calificați, cu materiale rafinate precum piele naturală, textil și imitație piele, disponibile într-o varietate de culori care pot satisface chiar și cele mai pretențioase gusturi.

Albumele pot fi comandate împreună cu o cutie elegantă din același material ca și coperta albumului.

PRETURI ALBUME SI TABLOURI CANVAS


Tablou canvas 30 x 45 – 150 RON
Tablou canvas 40 x 60 – 200 RON
Tablou canvas 50 x 50 – 200 RON
Tablou canvas 60 x 80 – 250 RON
Album foto piele ecologică 20 x 20 (30 pagini) – 350 RON
Album foto piele ecologică 30 x 30 (30 pagini) – 550 RON