fbpx

ALBUME & PRINTURI


În studioul nostru aveți posbilitatea să vedeți mai multe produse care pot fi achiziționate individual: albume, tablouri canvas, tablouri lemn, cutii cu fotografii cartonate, toate disponibile în diferite dimensiuni și formate.

Albume foto - Studio Photoholix - Fotografie maternitate, fotografie nou-nascut, fotografie copii, fotograf familie

Scopul nostru principal este de a crea fotografii unice si captivante, menite sa va aduca bucurie si sa pastreze amintirile aproape de voi.

Credem în valoarea imprimării și am ajuns la concluzia că o fotografie nu există până când nu este printată și nu poate fi înlocuită de progresul tehnologic. Când fotografiile sunt printate, emoțiile revin la viață.

Cea mai bună modalitate pentru a păstra amintirile, este să imprimați imaginile în varianta care vă identifică cel mai bine, veți alege caracteristicile produsului în funcție de preferințele și nevoile voastre.

Fiecare fotografie îți aduce aminte de un moment, uniunea lor spune o poveste, o poveste care trebuie păstrată într-un album foto ce va deveni gazda amintirilor voastre.
Vă puteți reîmprospăta emoțiile ori de câte ori doriți, doar deschideți albumul și răsfoiti paginile.

Motivul pentru care am decis să colaborăm cu cele mai bune laboratoare profesionale de printare este să creăm produse unice și de calitate. Avem grijă de toate etapele, de la post-producție, design, până la etapele de asamblare.
Albumele sunt piese unice, fiind lucrate manual de artizani calificați, cu materiale rafinate precum piele naturală, textil și imitație piele, disponibile într-o varietate de culori care pot satisface chiar și cele mai pretențioase gusturi. Albumele pot fi comandate împreună cu o cutie elegantă din același material ca și coperta albumului.

Album foto - Studio Photoholix - Fotografie maternitate, fotografie nou-nascut, fotografie copii, fotograf familie
Album foto - Studio Photoholix - Fotografie maternitate, fotografie nou-nascut, fotografie copii, fotograf familie